WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn sinds 1985 actief in de kunstwereld en willen het werk van creatieve kunstenaars in de schijnwerpers zetten door middel van een groot aantal tentoonstellingen in kunstgalerijen, op ongebruikelijke plaatsen of door het organiseren van grote tentoonstellingen, in Namenexpo of Tour&Taxis in Brussel.

Onze kracht is het presenteren van gevarieerde universa die worden voorgesteld door kunstenaars met sterke persoonlijkheden en unieke werken, maar die toegankelijk zijn voor een groter aantal mensen.

We staan open voor een breed publiek, van de openhartige ontdekkingsdrang, van de gevoelige amateur tot de mooie, van de familie die een interieur een extra karakter wil geven,... tot de verzamelaar die sterke talenten ontdekt.

Onze ervaring heeft ons in staat gesteld om direct en bevoorrecht contact te leggen met meer dan 24.000 van onze eigen klanten, verzamelaars en kunstliefhebbers. Via onze tentoonstellingen brengen we ze met u in contact, tot grote tevredenheid van iedereen.

Onze wens is ook om kunst aan te bieden tegen een betaalbare prijs met respect voor het werk van de kunstenaar, dus we presenteren creaties die over het algemeen tussen de 100 en 10000 euro liggen. We zorgen ervoor dat we door middel van dit concept een tijdloos plezier geven aan de gedane investeringen.

Goede ontdekkingen!

La Grande Galerie
Frédéric Lurquin
Rue A. Daoust 104 – 5500 Dinant – Belgique – BTW BE0722.224.188
info@lagrandegalerie.be
www.lagrandegalerie.be