Privacy policy

Datum van de laatste Update: 05 februari 2020

La Grande Galerie streeft ernaar uw privacy en uw persoonlijke gegevens te beschermen, in overeenstemming met de Belgische wetgeving ter zake (Algemeen Reglementering inzake de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer). Alle persoonlijke informatie die u via onze verschillende online diensten verstrekt, wordt daarom volledig vertrouwelijk behandeld.

U kunt gebruik maken van onze diensten om verschillende redenen: om u te informeren over onze beurs, om u te abonneren op één of meerdere nieuwsletters, om tickets te kopen, om deel te nemen aan de beurs of om contact met ons op te nemen via het online formulier.

In deze context worden de details van ons privacy policy vermeld:

  • De verzamelde gegevens
  • Hoe we de informatie die we verzamelen gebruiken
  • Toegang tot en bijwerken van gegevens
  • De overdracht van gegevens aan derden
  • Gegevensbescherming
  • Actualisering van ons privacy Policy
  • Online verkoop

DE VERZAMELDE GEGEVENS

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld wanneer u gebruik maakt van een van onze online diensten: het kopen van een toegangsticket, het inschrijven voor de beurs of het aanvragen van informatie via ons contactformulier. Deze persoonsgegevens kunnen, afhankelijk van de gebruikte dienst, bestaan uit: naam, voornaam, geslacht, postadres, telefoonnummer en e-mailadres.

Onze website maakt geen gebruik van cookies en we slaan geen gegevens op die via ons online contactformulier zijn ingevoerd.

ONS GEBRUIK VAN DE VERZAMELDE INFORMATIE

De gegevens die we verzamelen stellen ons in staat om onze diensten te leveren, maar ook om nieuwe diensten te ontwikkelen. Het stelt ons ook in staat om u te informeren over ons evenement waarvoor u expliciet interesse heeft getoond door u te abonneren op de nieuwsletter.

TOEGANG EN ACTUALISERING VAN GEGEVENS

Zoals eerder vermeld, machtigt u ons, wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsletter, wanneer u een item koopt, om uw persoonlijke informatie te verzamelen en te verwerken of te gebruiken voor specifieke doeleinden om u de gevraagde informatie toe te sturen.

U heeft het recht om uw toestemming op verschillende manieren in te trekken:

  • Door te klikken op de uitschrijvingslink onderaan elke nieuwsletter.
  • Door contact met ons op te nemen via het e-mail adres info@lagrandegalerie.be
  • Door ons uw aanvraag per post te sturen naar het volgende adres: La Grande Galerie, rue A. Daoust 104 - 5500 Dinant - België

U kunt uw gegevens ook wijzigen en bijwerken, of erachter komen welke gegevens wij over u hebben door contact met ons op te nemen via dit e-mail- of postadres. Let op: we zullen alleen schriftelijke verzoeken in overweging nemen.

HET DOORGEVEN VAN GEGEVENS AAN DERDEN

Wij geven de persoonlijke gegevens die u met ons heeft gedeeld nooit door aan commerciële derden of partners. In geen geval zullen uw gegevens worden gebruikt voor andere doeleinden dan die beschreven in dit privacy policy.

DATABESCHERMING

Houd er rekening mee dat dit privacy policy onderhevig is aan wijzigingen als we wijzigingen aanbrengen in onze diensten en als we feedback ontvangen van onze klanten. Dit document zal ook worden aangepast als de wetgeving inzake gegevensbescherming verandert.

HET ACTUALISEREN VAN ONS PRIVACYBELEID

In het geval van een substantiële wijziging zullen wij u op de hoogte brengen door middel van een bericht dat zichtbaar is op onze site en door de datum van de laatste wijziging aan te geven in de kop van dit document.

ONLINE VERKOOP

Iedereen die zich heeft geabonneerd op een online aankoop , heeft 7 kalenderdagen om zich terug te trekken. In geval van herroeping of annulering van de aankoop, zal de terugbetaling volledig worden terugbetaald binnen 7 werkdagen na het verzoek. De aanbieder accepteert de betaling met Visa en MasterCard. Als u ervoor kiest om met een creditcard te betalen, wordt het geld bij de bevestiging van de betaling direct van uw kaart gehaald.